SAJTÓMEGJELENÉSEK

Superbrands Nagydíjban részesült a Pápai Hús

Fennállása óta először kapott Superbrands Nagydíjat a Pápai Hús Kft. A 109 éves múltú vállalat kiváló gyártási minőségével, innovatív fejlesztési hozzáállásának, reputációjának, goodwilljének, etikai megítélésének köszönhetően nyerte el az elismerést. Ez egyben azt is jelzi, hogy nem csak a hazai, de külpiacon is versenyképes teljesítményre képes az élelmiszeripari cég.

index.hu2022. 12. 09. TOVÁBB A CIKKHEZ
Meglepően nyitottak a magyarok a vegán húshelyettesítő termékekre

A magyar lakosság csaknem 30 százaléka kóstolt már növényi alapú, vegán húshelyettesítő terméket, sőt, 5 százalék rendszeresen fogyasztja is – derül ki a Pápai Hús Kft. által a témában készített, reprezentatív kutatásából. A válaszok alapján az emberek igen nyitottak ezekre a termékekre ...

origo.hu2022. 09. 27. TOVÁBB A CIKKHEZ
Indul a negyedik agrár startup inkubációs program

"A hazai agrárium digitalizációja elengedhetetlen. A NAK TechLab programban olyan fejlesztéseket támogatunk, melyekkel tagjaink mindennapi munkáját is megkönnyíthetjük. "


növekedés.hu2022. 06. 15. TOVÁBB A CIKKHEZ
prove
Hamarosan dönteni kell az árstopról: brutális drágulás jöhet a magyar boltokban?

"Hullámvasút szituáció van, ami senkinek sem jó. Nehéz kezelni, nehéz elmagyarázni a partnereknek is, hogy miért emeljenek vagy miért ne emeljenek árakat. Ebben az iparágban nagyon lassan folynak a folyamatok, előre kell jósolni hónapokkal az árfolyamokat, és ez is lehetetlen."

agrárszektor2022. 04. 07. TOVÁBB A CIKKHEZ
prove
Az üzleti élet már tudja: a jövő vegán

"A Plant-Powered Perspectives névre hallgató eseményen, a MagNet Közösségi Házban, a magyar vegán piac legjelentősebb szereplőivel találkozhattak az érdeklődők, akik a növényi termékek táplálkozástudományi, vendéglátóipari, illetve üzleti lehetőségeiről beszélgettek."

prove2021. 11. 07. TOVÁBB A CIKKHEZ
infopapa
Az ésszerűtlen emberek viszik előre a világot

"Szappanos Péter terveiközött szerepel egy új gyár felépítése az alapoktól a sikeres üzemeltetésig. Igyekszik megismerni a piac többi szereplőjét, kíváncsi a gondolkodásukra, a motivációjukra. Ha érdekli, hogy Péter miért lenne szívesen egy profi focicsapat menedzsere, a választ megtalálja az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 342. interjújában."

infopapa2020. 10. 28. TOVÁBB A CIKKHEZ
mandiner
Többször csődbe ment, ma mégis szárnyal a Pápai Hús

"Hátrakötött kézzel harcolunk a külföldi tömegtermékek ellen – mondja Szappanos Péter, a Pápai Hús ügyvezetője. Az 1913-ban épült vágóhídra alapuló vállalkozás a 2013-as csődhelyzet után támadt fel egy hongkongi befektető segítségével, hogy újult erővel vegye fel a versenyt a külföldi cégekkel."

mandiner2021. 08. 19. TOVÁBB A CIKKHEZ
store insider
VIP címlapinterjú: 2021. július-augusztus: Pápai Hús Kft.

"A vegán termékek gyártásának megkezdésével a Pápai Hús bebizonyította, hogy nem fél akár a meghökkentő lépésektől sem, ha növekedési lehetőséget lát valamiben. "

store insider2021. 12. 29. TOVÁBB A CIKKHEZ
A Hazai Termékek Hónapja lett augusztus

"A magyar gyártók innovációs képességét mutatja a Pápai Hús Kft. példája is, hiszen az egyik legrégebbi hazai húsipari cég vegán húspótló termékekkel lépett piacra Pápai Ízek márkanéven."

trade2021. 08. 12. TOVÁBB A CIKKHEZ
forbes
A növényi alapú úri hóbort, ami a henteseket is izgatja

"A húsipari szereplők közül sokan kérdőre vonnak, hogy mi ez az úri hóbort. Aztán végül megjegyzik, hogy ha jól megy, azért mondjuk el, hogy csináltuk"

forbes2021. 07. 31. TOVÁBB A CIKKHEZ
magyar mezőgazdaság
Kétmilliárd forintból fejlesztett a Pápai Hús

"Átadta kétmilliárd forintos beruházását a Pápai Hús Kft. Az egyik legrégebbi hazai húsipari cég huszonhat féle új gépet helyezett üzembe, amely jelentősen meggyorsítja a gyártást és 40 százalékkal több sonka, illetve füstölt áru, valamint 30 százalékkal több bacon előállítását teszi lehetővé."

magyar mezőgazdaság2021. 07. 14. TOVÁBB A CIKKHEZ
Mentességet élveznek

"A Pápai Hús Kft. nagy magyarországi gyártóként 2020 nyarán elsőként lépett be a húspótló készítmények piacára, termékeik eladása dinamikus növekedést mutat."

trade2021. 05. 20. TOVÁBB A CIKKHEZ
store insider
Újszerű üzleti megoldásokat mutattak be

"Az újszerű üzleti gondolkodásra mutatott példákat a Magyar Termék Nonprofit Kft. Agóra konferenciája, amelyen az előadók másokat is arra ösztönöztek, hogy a siker érdekében érdemes „kilépni a dobozból”"

store insider2021. 05. 19. TOVÁBB A CIKKHEZ
Vegán termékekkel nyert innovációs díjat a Pápai Hús

"Elnyerte az Inno d’Or – Év Innovációja 2021 díjat vegán termékcsaládjával a Pápai Hús. A cég a nagy hazai húsipari társaságok közül egyedüliként vágott bele a vegán gyártásba, és sorozatban fejleszti ki az újabb és újabb húsmentes termékeit."

2021. 04. 29. TOVÁBB A CIKKHEZ
agrárfórum
A hosszan érlelt sonkák nem drágulnak

"A sonkák előrendelésein, a kereskedelmi láncok igényein nem látszik a válság, hiszen az előző évhez képest jelentősen, csaknem tizedével nőtt a húsvéthoz kapcsolódó készítmények rendelése a Pápai Hús Kft.-nél."

agrárfórum2021. 03. 25. TOVÁBB A CIKKHEZ
storre insider
Folytatódik a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” kampány

"... az elmúlt egy év bizonyította, hogy a Magyarországon működő élelmiszercégekre számíthatnak a vásárlók. Ezért is fontos az, hogy a boltokat világjárvány idején , is biztonsággal ellátó hazai gyártókat és a mögöttük álló alapanyag-termelőket folyamatosan támogassák vásárlásaikkal a fogyasztók."

store insider2021. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
Pápai Hús vezére: "Valóságos háború dúl a magyar sertéshús piacon

"Kis túlzással valóságos háború dúl a magyar sertéshús piacon. A külföldi szereplők sokszor a különféle alvállalkozók kihasználásával nagyon alacsonyan tudják tartani a költségeiket, ami megnehezíti a hazai szereplők dolgát."

novekedes2021. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
infopapa
Újragondolta a húsbolt fogalmát a Pápai

"Négyszáz négyzetméteres új húsáruházat nyitott az ünnepek előtt a Pápai Hús, amely a hazai boltok egyik legnagyobb tőkehús-beszállítójaként ezzel példát is akar mutatni arra, hogyan lehet modernizálva és újragondolva ismét vonzóvá tenni egy hagyományos kereskedelmi formát. "

infopapa2020. 06. 17. TOVÁBB A CIKKHEZ
agrárszektor
Brutális méretű áruházat nyitott a híres magyar húsgyártó

"Az új pápai boltunkra azt is kiírhatnánk, hogy „minden, ami hús”, hiszen az a célunk vele, hogy a minőségi hústermékeket kereső vásárlók egy helyen be tudják szerezni mindazt, amire szükségük van, legyen az sertés, marha baromfi vagy hal, frisshús vagy késztermék"

agrárszektor2020. 12. 16. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Megjött a vegetáriánus pecsenyezsír – tényleg minden húsból lehet zöldséges helyettesítőt csinálni?

"Legutóbb egy hazai gyártó kezdett el műhúst gyártani, ráadásul húsipari: a főleg a sonkákról híres Pápai Hús Kft. kizárólag növényi alapanyagokból álló vegán terméket fejlesztett ki."

hvg2020. 06. 15. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
A borsó az új sonka: vegán termékekkel rukkol elő a Pápai Hús

"A Pápai vegán termékeinek borsó az alapanyaga, ezért magas a rosttartalmuk, sok bennük a vitamin és az ásványi anyag, viszont kevés a telített zsírsav."

hvg2020. 06. 04. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Fokozottabb higiéniai szabályokkal működik a pápai húsüzem

"Alap- és csomagolóanyag-ellátottságunk zavartalan, gyártásunk teljes kapacitáson fut, kielégítjük kereskedelmi partnereink mennyiségi igényeit. Élelmiszergyártóként elsődleges feladatunk a munkavállalóink védelme, egészségük megőrzése, biztonságos munkakörnyezet, valamint a gyártás problémamentes és megbízható működtetése.

hvg2020. 03. 27. TOVÁBB A CIKKHEZ
Kétmilliárd forintból fejlesztenek a Pápai Hús Kft.-nél

"A beruházás eredményeként idén sonkából és füstölt árukból 30 százalékkal, szalonnából húsz százalékkal nő a termelés, 2021-ben és 2022-ben pedig további évi tíz százalékkal termelnek majd többet."

origo.hu TOVÁBB A CIKKHEZ
Pápai Hús: kétmilliárd fejlesztésre

"55 új gépet és berendezést vásároltak, ezzel automatizálták és gyorsították a csomagolást, a termékek töltését, a hőkezelést, a szeletelést és a pépesítést."

vg.hu2020. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Kétmilliárdért korszerűsítik a patinás magyar gyárat

"Kétmilliárd forintból korszerűsödik a húsfeldolgozás és a csomagolás a Pápai Hús Kft.-nél. A tavaly megkezdett fejlesztés jövő év tavaszán zárul, melynek révén idén átlagosan mintegy huszonöt százalékkal nő a termelés"

napi.hu2020. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
nosalty
A legszebb sonkát keresi a Pápai Hús

"A Pápai Mestersonka már első ránézésre is mindenkinek nagyon vonzó volt, a kipróbált sonkák között ez volt a második olyan lapocka, amelyet nem kötözött formában vásároltunk meg. "

nosalty.hu2019. 04. 12. TOVÁBB A CIKKHEZ
Virslivel búcsúztatjuk az óévet – A prémium juhbeles a sláger

"A Pápai Hús Kft. a legnagyobb odafigyeléssel gyártja termékeit, hogy minden fogyasztó számára a megszokott, kimagasló minőségű termékeket tudja kínálni."

veol.hu2018. 12. 29. TOVÁBB A CIKKHEZ
Nagy bacon teszt

fome.hu2018. 12. 07.