SAJTÓMEGJELENÉSEK

infopapa
Újragondolta a húsbolt fogalmát a Pápai

"Négyszáz négyzetméteres új húsáruházat nyitott az ünnepek előtt a Pápai Hús, amely a hazai boltok egyik legnagyobb tőkehús-beszállítójaként ezzel példát is akar mutatni arra, hogyan lehet modernizálva és újragondolva ismét vonzóvá tenni egy hagyományos kereskedelmi formát. "

infopapa2020. 06. 17. TOVÁBB A CIKKHEZ
agrárszektor
Brutális méretű áruházat nyitott a híres magyar húsgyártó

"Az új pápai boltunkra azt is kiírhatnánk, hogy „minden, ami hús”, hiszen az a célunk vele, hogy a minőségi hústermékeket kereső vásárlók egy helyen be tudják szerezni mindazt, amire szükségük van, legyen az sertés, marha baromfi vagy hal, frisshús vagy késztermék"

agrárszektor2020. 12. 16. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Megjött a vegetáriánus pecsenyezsír – tényleg minden húsból lehet zöldséges helyettesítőt csinálni?

"Legutóbb egy hazai gyártó kezdett el műhúst gyártani, ráadásul húsipari: a főleg a sonkákról híres Pápai Hús Kft. kizárólag növényi alapanyagokból álló vegán terméket fejlesztett ki."

hvg2020. 06. 15. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
A borsó az új sonka: vegán termékekkel rukkol elő a Pápai Hús

"A Pápai vegán termékeinek borsó az alapanyaga, ezért magas a rosttartalmuk, sok bennük a vitamin és az ásványi anyag, viszont kevés a telített zsírsav."

hvg2020. 06. 04. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Fokozottabb higiéniai szabályokkal működik a pápai húsüzem

"Alap- és csomagolóanyag-ellátottságunk zavartalan, gyártásunk teljes kapacitáson fut, kielégítjük kereskedelmi partnereink mennyiségi igényeit. Élelmiszergyártóként elsődleges feladatunk a munkavállalóink védelme, egészségük megőrzése, biztonságos munkakörnyezet, valamint a gyártás problémamentes és megbízható működtetése.

hvg2020. 03. 27. TOVÁBB A CIKKHEZ
Kétmilliárd forintból fejlesztenek a Pápai Hús Kft.-nél

"A beruházás eredményeként idén sonkából és füstölt árukból 30 százalékkal, szalonnából húsz százalékkal nő a termelés, 2021-ben és 2022-ben pedig további évi tíz százalékkal termelnek majd többet."

origo.hu TOVÁBB A CIKKHEZ
Pápai Hús: kétmilliárd fejlesztésre

"55 új gépet és berendezést vásároltak, ezzel automatizálták és gyorsították a csomagolást, a termékek töltését, a hőkezelést, a szeletelést és a pépesítést."

vg.hu2020. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
hvg
Kétmilliárdért korszerűsítik a patinás magyar gyárat

"Kétmilliárd forintból korszerűsödik a húsfeldolgozás és a csomagolás a Pápai Hús Kft.-nél. A tavaly megkezdett fejlesztés jövő év tavaszán zárul, melynek révén idén átlagosan mintegy huszonöt százalékkal nő a termelés"

napi.hu2020. 02. 11. TOVÁBB A CIKKHEZ
nosalty
A legszebb sonkát keresi a Pápai Hús

"A Pápai Mestersonka már első ránézésre is mindenkinek nagyon vonzó volt, a kipróbált sonkák között ez volt a második olyan lapocka, amelyet nem kötözött formában vásároltunk meg. "

nosalty.hu2019. 04. 12. TOVÁBB A CIKKHEZ
Virslivel búcsúztatjuk az óévet – A prémium juhbeles a sláger

"A Pápai Hús Kft. a legnagyobb odafigyeléssel gyártja termékeit, hogy minden fogyasztó számára a megszokott, kimagasló minőségű termékeket tudja kínálni."

veol.hu2018. 12. 29. TOVÁBB A CIKKHEZ
Nagy bacon teszt

fome.hu2018. 12. 07.