TEVÉKENYSÉGÜNK

A Pápai Hús Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. Főtevékenységünk, a sertésvágás és -darabolás mellett előhűtött és fagyasztott húst, füstölt és hőkezelt húskészítményeket, sonka- és szalonnaféléket készítünk. Sertéshúsból készült, magas minőségű termékeinket termelő üzemünkben csomagoljuk, kereskedelmi partnereinknek kiszállítjuk vagy saját mintaboltjainkban értékesítjük. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, újabb és újabb kiváló minőségű falatokkal lepjük meg fogyasztóinkat. Saját sertéstenyésztő üzletágunk biztosítja a mindig kiváló minőségű sertéshús alapanyagot.

A Pápai Hús jelenleg közel 700 főt foglalkoztat, az alapanyag-termelés révén pedig közvetve további mintegy 1800-2000 környékbeli lakosnak biztosít megélhetést.

TULAJDONOSI HÁTTÉR

A Pápai Hús Kft. tulajdonosa 2016. december 1. óta a hongkongi magánszemélyek tulajdonában álló Famous Yield Enterprises, amely a nemzetközi Chi Fu Csoport tagja. Tőkeerős tulajdonosainknak köszönhetően folyamatos innovációval és kutatással fejlesztjük üzemünket és munkafolyamatainkat. Ennek eredményeként 2025-ig a régió egyik legmodernebb technológiájú sertésfeldolgozó üzemét hozzuk létre Pápán.

MENEDZSMENT

Szappanos
Péter
ügyvezető
Joó
László
gazdasági igazgató
Bényi
Zoltán
termelési igazgató
Kovács
Attila
kereskedelmi igazgató
Benedek
Szabolcs
műszaki igazgató
Bognár
András
munkaügyi vezető
Sebestyén
Krisztián
minőségügyi vezető
Hajas
Péter
direkt beszerzési vezető és nyersáru értékesítési menedzser
Szücs
Bea
logisztikai vezető
Sallai
Tamás
indirekt beszerzési vezető
Csetényi
István
gazdasági igazgató helyettes
Dobos
Kata
saját bolthálózat és marketing vezető