A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

Pápai Hús Korlátolt Felelősségű Társaság
GINOP Plusz-3.2.1-21
„A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének
és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül”
6 115 653 Ft

  • Képzési költség támogatás: 3 160 336 Ft
  • Bértámogatás: 2 176 000 Ft
  • Projektelőkészítés költsége: 500 000 Ft
  • Projektmenedzsment költsége: 279 317 Ft

50%
GINOP Plusz-3.2.1-21
VE/43/002692-4/2023


A GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” elnevezésű munkaerőpiaci programban vállalkozásunk sikeresen pályázott munkaerőpiaci alkalmazkodás támogatása jogcímen, képzések megvalósítására. Az elnyert támogatásnak köszönhetően a projekt keretében tízféle képzés valósul meg 136 fő részvételével.


Asszertív kommunikáció és konfliktuskezelés, melynek célja egyrészt az, hogy a résztvevők ismerjék meg a kommunikáció különböző formáit, az asszertív emberi kommunikáció elméletét, a kommunikáció hatékonyságát akadályozó tényezőket és viselkedéseket, továbbá sajátítsák el az értő figyelem technikáit és alkalmazni tudják az asszertív kommunikáció formáit. Emellett fontos cél a képzés során a konfliktusok forrásainak tudatos felismerése és a konfliktuskezelési technikák megismerése. Képzés ütemezése: 2023. november 6.,13.

Tárgyalástechnika, melynek célja, hogy a résztvevők megismerjék az eredményes tárgyalás lépéseit a tárgyalási stratégiák és taktikák tudatosításának segítségével. Továbbá a tárgyaláshoz elengedhetetlenül szükséges készségek fejlesztésével – kommunikáció, kérdezéstechnika, érvelés, hatásgyakorlás, – elsajátítsák az ügyféllel történő sikeres tárgyalási mód képességét és tárgyalási stílusokat. Képzés ütemezése: 2023. november 22-23.

Vezetői alapismeretek, melynek célja, hogy a vezetők egységes vezetői háttértudást és eszköztárat kapjanak, valamint megismerjék a szituatív és coaching szemléletű vezetés előnyeit és módszereit. Képzés ütemezése: 2024. április 1-30.

Coaching szemléletű vezetés, melynek célja, hogy a résztvevők megismerjék a coaching alappilléreit és fázisait, annak érdekében, hogy a coaching módszertant alkalmazni tudják a négy alapvető vezetési stílus csúcsaként. Továbbá fontos cél, hogy a coaching szemléletű vezetési módszer elemeit megtanulják tudatosan alkalmazni a gyakorlatban a vezető beosztásban lévők. Képzés ütemezése: 2024. április 1-30.

Projektmenedzsment, projektszemléletű vezetés, melynek célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a projekt irányítási alapfogalmakkal, a projekt működés jellemzőivel, a projekt szerepekkel, illetve a projektben használatos dokumentumokkal. Emellett megismerik a projekt menedzser legfontosabb eszközeit és a projekteszközök használatát annak érdekében, hogy a projekt szemléletű vezetés hatékonyan megvalósuljon. Képzés ütemezése: 2024. május 1-31.

Értékesítési suttogó, melynek célja új értékesítési módszerek és technikák átadása az értékesítéssel foglalkozó csapat számára és az új technikák az új technikák készségszintű begyakoroltatása. Másrészt fontos cél a képzés során a hatásgyakorlás elemeinek megismertetése és a modern „értékesítési suttogó” kérdezéstechnika, sales coaching módszertan átadása. Képzés ütemezése: 2024. június 1-30.

Office Excel használata alap, középhaladó és haladó szinten öt csoportban, melynek célja alapvető informatikai ismeretek, a táblázatkezelés, az Excel használatának elsajátítása. Képzés ütemezése: 2024. május 1-31.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.
2024. 06. 30.

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21