Pápai Hús Kft.
www.papaihus.hu - English www.papaihus.hu/zh - 中文

Minőségpolitika

Minőségpolitika

A Pápai Hús Kft és jogelődjei mindig a legfontosabb célkitűzések közé sorolták a cég jó hírnevének megőrzését és erősítését, a vevők bizalmának elnyerését.

Hitvallásuk volt, hogy az élelmiszer előállítás bizalmi kérdés. A fogyasztók elvárásainak való megfelelés, a törvényi előírások, az élelmiszerbiztonsági, higiéniai és környezetvédelmi szabályok, valamint az etikai és erkölcsi normák betartása a sikeres működés elengedhetetlen feltétele.

Az elmúlt 10 évben jelentős változások zajlottak le a hazai és nemzetközi piacokon. A vállalatoknak a minőségi termékek értékesítésén felül rendszeresen be kell mutatniuk élelmiszer-biztonsági rendszerüket. A kereskedelmi láncok térhódításával párhuzamosan a Pápai Hús is felépítette, majd működtette a BRC/IFS élelmiszer-biztonsági szabványokon alapuló folyamatszabályozását. A legfrissebb trendek, új szabványelemek, vagy épp új szabványok, mint pl. az FSSC22000 bevezetése jelenleg is folyamatban van, mely garanciát nyújt minőségi húsipari termékek vásárlói számára.

A vállalat jelentős exportkapacitásából adódóan folyamatos ellenőrzés alatt áll a Pápai Hús gyártási tevékenysége, mely auditokat a hazai hatóságok (pl. NÉBIH), minisztériumok (pl. FM) mellett a külföldi országok (pl. USA, Kína) szakhatóságai végeznek. Komoly elismerést jelent, hogy a vállalat minden körülmények között meg tudott felelni az egyre növekvő elvárásoknak, melyhez nagyban hozzájárulnak a húsipar magasan képzett szakemberei.

A Pápai Húsnál működő élelmiszer-biztonsági rendszerek, szabványok: