SONKAFÉLÉK


Pápai szendvicssonka
1kg, 3kg
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 180 nap
sertés combhús (58%), ivóvíz, sertés lapockahús (11%), sertéshúsfehérje, dextróz, étkezési só, burgonyakeményítő, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), tartósítószer (nátrium-nitrit)
-
Energia: 538kJ/128kcal; Zsír: 6,0g, amelyből telített zsírsavak: 2,7g; Szénhidrát: 3,6g, amelyből cukrok: 2,1g; Fehérje: 15g; Só: 2,7g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21