MESTERSONKA, MESTERRECEPT TERMÉKEINK


Pápai Parasztsonka
kb. 9,5kg vákuumcsomagolt
vákuumcsomagoltan: 0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, csomagolásból kivéve +20 °C alatti hőmérsékleten, száraz, hűvös, helyen függesztve, 60 nap
sertés csontos, bőrös comb, étkezési só, dextróz, tartósítószer (kálium-nitrát). 100g késztermék 110g csontos, bőrös, nyers sertéscomb felhasználásával készült.
-
Energia: 820kJ/196kcal; Zsír: 12g, amelyből telített zsírsavak: 4,9g; Szénhidrát: <1,1g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 21g; Só: 4,5g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21