MESTERSONKA, MESTERRECEPT TERMÉKEINK


Pápai Parasztlapocka
kb. 5kg vákuumcsomagolt
vákuumcsomagoltan: 0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, csomagolásból kivéve +20 °C alatti hőmérsékleten, száraz, hűvös, helyen függesztve, 60 nap
sertés csontos, bőrös lapocka, étkezési só, dextróz, tartósítószer (kálium-nitrát). 100g késztermék 115g csontos, bőrös, nyers sertéscomb felhasználásával készült.
-
Energia: 984kJ/236kcal, Zsír: 16g, amelyből telített zsírsavak: 6,6g, Szénhidrát: <1,1g, amelyből cukrok: <0,5g, Fehérje: 22g, Só: 5,0g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21