FELVÁGOTTAK, SZALONNÁK, MÁJASOK


Nyári turista felvágott
kb. 0,5 kg rúd / 400 g vákuumcsomagolt
+20 °C alatti száraz, hűvös helyen, 50 nap
sertéshús (61%), szalonna, sertésbőrke, marhahús (4%), étkezési só, fűszerek, stabilizátor (difoszfátok), antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), ízfokozó (nátrium-glutamát), színezék (kárminsav), tartósítószer (nátrium-nitrit)
-
Energia: 1539kJ/372kcal; Zsír: 33g, amelyből telített zsírsavak: 15g; Szénhidrát: 0,7g, amelyből cukrok: 0g; Fehérje: 18g; Só: 2,9g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21