FELVÁGOTTAK, SZALONNÁK, MÁJASOK


Füstölt-főtt császárszalonna
Vákuumcsomagoltak: 500g, 600g, felezett: kb. 2,4kg, Lédig: egészben, kb. 5 kg
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 10 nap/30 nap
sertés bőrös császárszalonna (90%), ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok (trifoszfátok, polifoszfátok), sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), tartósítószer (nátrium-nitrit)
-
Energia: 1502kJ/363kcal; Zsír: 33g, amelyből telített zsírsavak: 15g; Szénhidrát: 0,5g, amelyből cukrok: 0g; Fehérje: 16g; Só: 2,5g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21