EXCELSIOR PÉMIUM TERMÉKEINK


Excelsior parasztsonka
Igazi nagymenő a sonkák között. Nem csak méretével, de jellegzetes, ínycsiklandó ízével is. A parasztsonka elkészítésének folyamata évszázados hagyomány a Pápai Húsnál. A sertés combjából készül és 10 hét levegőn történő érlelés, valamint 6 hét pácolás során nyeri el .
kb. 8-9 kg vákuumcsomagolt
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 60 nap
sertés csont és bőr nélküli comb, étkezési só, tengeri só, dextróz, tartósítószer (nátrium-nitrit). 100g késztermékhez 122g sertés combhúst használtak fel.
-
Energia: 847kJ/203kcal; Zsír: 13g, amelyből telített zsírsavak: 5,3g; Szénhidrát: <0,5g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 21g; Só: 5g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21