FELVÁGOTTAK, SZALONNÁK, MÁJASOK


Aszpikos sonka uborkával
kb. 3 kg/rúd
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 30 nap
aszpik(44%), ivóvíz, zselatin (marha), étkezési só, cukor, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), ételízesítő, ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát), cukor, szárított zöldségporok (sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya, petrezselyem levél), dextróz, kukoricakeményítő, fűszerek, színezék (riboflavin), tartósítószer (nátrium-nitrit), főtt sonka(36%){sertéshús (80%), ivóvíz, étkezési só, sűrítőanyag (feldolgozott Euchema moszat), emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), dextróz, antioxidáns (nátrium-eritro-aszkorbát), tartósítószer (nátrium-nitrit), csemege ízesítésű uborka(20%)} {uborka, ivóvíz, étkezési só, szilárdító anyag (kálcium-klorid), tartósítószer (nátrium-benzoát, kálium-szorbát), étkezési sav (ecetsav), édesítőszer (szacharin), fűszerolaj}.
-
Energia: 341kJ/81kcal; Zsír: 3g, amelyből telített zsírsavak: 1,4g; Szénhidrát: 0,5g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 13g; Só: 2g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21