GRILL RECEPTEK

Szabi style hot-dog

Hozzávalók
2 fő részére
  • 4 hot-dog buci
  • 4 bécsi virsli
  • 1 salátaszív
  • 2 paradicsom
  • 4 db pepperoni
  • 4 db savanyú uborka
  • 50 g salsa verde
  • 50 g sárga mustár
  • 50 g reszelt cheddar
A hot-dog bucikat bevágjuk, de nem egészen, hogy ne essenek szét. Kissé le is piríthatjuk, akkor még jobb lesz. A virsliket indirekt közepes grillen megsütjük vigyázva, hogy ne repedjenek szét sütés közben. A bucik alsó felére teszünk 1-2 salátalevelet, erre mehet a paradicsom, majd a megsült virslik. Rádobjuk a felszeletelt pepperonit, meghintjük sajttal és az egészet megkoronázzuk a mustárral és a salsa verdével.
VISSZA