GRILL RECEPTEK

Szabi féle Hot-dog

Hozzávalók:
  • 2 hot-dog buci (kovászos)
  • 2 db Pápai Hús sütnivaló kolbász
  • 3 fej hagyma
  • 1 kk mustármag
  • 1 ek zsír
  • 1 ek barnacukor
  • 1 üveg Cider
  • 1-2 ek mustár
  • 1 kk almaecet
  • juharszirup
  • jégsaláta
  • 100 g reszelt sajt
A hagymát felszeleteljük és kevés zsíron a mustármaggal együtt lassú tűzön megdinszteljük, majd mehet rá a cukor és az ecet és persze a cider is. Összeforraljuk majd mehet rá a mustár és már kész is a hagymás mártás. A kolbászok alá cidert öntünk 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt elősütjük, majd nyakon öntjük juharsziruppal és újabb 3-5 percig sütjük, de már 210-220 fokon. Jöhet az összeállítás. A bucikat kettévágjuk és lepirítjuk, majd meglöttyintjük a kolbász szaftjával, mehet rá a jégsaláta, a kolbász, jó adag reszelt sajt és végül a hagymás öntet, majd befedjük a buci tetejével és kész.
VISSZA