GRILL RECEPTEK

Rántott disznósajt grillezett édesköményes BLT salsával

Hozzávalók
2-3 fő részére
  • 3 db 3 centi vastag disznósajt
  • 2 tojás
  • 100 g liszt
  • 100 g zsemlemorzsa
  • 3 dl olaj
  • 1 édeskömény
  • 2 szilvaparadicsom
  • 8 szelet Pápai füstölt bacon
  • 3 újhagyma
  • 50 g majonéz
  • 2 ek citromlé
  • só, bors
Az édesköményt fél centi szeletekre vágjuk és olajjal megkenjük a szeleteket, majd meggrillezük őket mindkét oldalukon, amíg szép aranybarna színük nem lesz. A bacont a grillen ropogósra sütjük és a saláta többi hozzávalójával összekeverjük. A disznósajtot 2-3 centis szeletekre vágjuk, majd a szokásos módon, a liszt-tojás-zsemlemorzsa szentháromság segítségével bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük, azaz kirántjuk a drágaságokat.
VISSZA