GRILL RECEPTEK

Pápai grillkolbászos bulgur

Hozzávalók
  • 1 kevés olívaolaj
  • 1 hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 piros pritaminpaprika
  • 1 csomag Pápai grillkolbász
  • 1 kk füstölt pirospaprika
  • 150 g bulgur
  • 50 ml fehérbor
  • 200 ml marhaalaplé
  • 1 paradicsom
  • 1 csokor petrezselyem
A hagymát először félbe, majd vékony szeletekre vágjuk, a fokhagymát úgyszintén. Az olajat felhevítjük, mag mehet bele a hagyma. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott pritaminpaprikát is. Kicsit később mehet bele a fokhagyma is és néhány percig együtt dinszteljük az egészet. Ekkor hozzáadjuk a kis karikára vágott grillkolbászt is. Néhány perc kevergetés után nyakon öntjük a pirospaprikával és hozzáadjuk a bulgurt is. Ráöntjük a bort és az alaplevet és lassan készre főzzük. Félfőzésnél hozzáadjuk az apróra vágott paradicsomot és az újhagymát majd a végén a petrezselymet és kész is vagyunk.
Jó étvágyat!
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21