Hozzávalók
2 fő részére
- 4 szelet tarja
- só, bors
- 2 ek olívaolaj
- 8 pepperoni paprika
- provolone sajt
- jégsaláta
- 4 szelet sonka
- balzsamecetes vinaigrette: 2 ek vörösborecet, 1 marék petrezselyem, ½ ek dijoni mustár, ½ tk kakukkfű, 6 ek olívaolaj, só, bors
- 4 ciabatta
A grillt előmelegítjük és először direkt hőn oldalanként 2-2 percig sütjük, majd átpakoljuk a közepesen meleg indirekt oldalra és lefedve még 5-6 percet grillezzük. Hagyjuk a húst pihenni 10 percig. Elkészítjük a vörösboros vinaigrettet: A hozzávalókat egy cutterben alaposan összekeverjük és kész is van. A tarját vékony, kb. 5 mm vastag szeletekre vágjuk. A ciabattákat félbevágjuk és meglöttyintjük olívaolajjal. Alulra jégsaláta kerül, arra sonka, majd rá hatalmas adag tarja. Mehet még rá a pepperoni és a provolone sajt majd az egészet a vinaigrettel borítjuk be. Ennyi!