VEGÁN RECEPTEK

Hot-dog vegánoknak

Hozzávalók:
A tésztához:
  • 500 g 00-ás liszt
  • 375 ml langyos víz
  • 1 tk só
  • ½ csomag szárított élesztő
Töltelék:
  • Pápai vegán Frankfurti
A hozzávalókból 10 perc alatt megdagasztjuk a tésztát, majd légmentesen lezárva 24-48 órára hűtőbe tesszük. Felhasználás előtt kb. 6 órával kivesszük a tésztát a hűtőből. Sütés előtt átgyúrjuk és 10 egyenlő részre osztva gömböket formázunk belőle, amjd újabb 30 percet hagyjuk letakarva pihenni.

Megformázzuk a tésztákat, azaz kinyújtjuk őket és mehet bele a frankfurti, szépen kiflit formázunk belőlük és mehet is a sütőbe. A lehető legmagasabb hőfokon készre sütjük.
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21