GRILL RECEPTEK

Füstölt főtt császár grillezve, fehér bab salátával

Hozzávalók
2 fő részére
Rub
  • 1 ek barnacukor
  • 1 tk cayenne bors
  • 1 tk füstölt paprika
  • 1 tk fokhagymapor
  • 1 tk vöröshagymapor
  • 1 tk zellermag
Saláta
  • 1 doboz babkonzerv
  • 2 fej lilahagyma
  • 1 tk tárkonyos ecet
  • 100 g majonéz
  • 1 ek barnacukor
  • só, bors
  • 4 szelet főtt császárszalonna
  • 1,5 dl almalé
  • 3 ek BBQ szósz
A rub hozzávalóit összekeverjük és alaposan megszórjuk vele a császárszalonna szeleteket, majd mehetnek egy tűzálló tálba és irány a szmóker, amit 120 fokra melegítettünk fel. Ebben 2 órát készül majd a hús! Közben a hagymát vékony szeletekre vágjuk és összekeverjük a saláta hozzávalóival. Hagyjuk állni 1-2 órát hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Összekeverjük az almalevet és a BBQ szószt, majd nyakon öntjük vele a császárszalonnákat és még 30 percig visszatoljuk a szmókerbe. Kész!
VISSZA