Pápai Hús Kft.
www.papaihus.hu - English www.papaihus.hu/zh - 中文

Terméktár

Excelsior diósonka

hagyományos pácolású és érlelésű nyers, csont nélküli, lassú pácolású, füstölt, darabolt, vákuumcsomagolt
Excelsior diósonka
Tömeg: kb. 0,7-0,8 kg vákuumcsomagolt
Méret: 20 cm átmérő
Fogyasztható: 60 napig
Gyártás: 6-7 hét (pácolás: 2 hét, érlelés: 3-4 hét)

Összetevők:

sertés csont és bőr nélküli comb, étkezési só, tengeri só, tartósítószer (E250). 100g késztermékhez 122g sertés combhús felhasználásával készült.

Tárolás:

0 és +5 fok között

Leírás:

A sertéscomb legnemesebb húsrészéből, a dióból készült, formázott sonkakülönlegesség. A hosszú pácolási és érlelési időnek köszönhetően jellegzetes ízt kap, így válik igazi ínyencfalattá. Minden szendvics és hidegtál koronája, de tálalhatjuk megpirítva is mustárral, majonézzel, tormával.