FELVÁGOTTAK, SZALONNÁK, MÁJASOK


Pápai májas
kb. 600g rúd
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 30 nap
szalonna, ivóvíz, sertésmáj (25%), mustár (ivóvíz, ételecet, mustármag, cukor, étkezési só, fűszerek), vöröshagyma, étkezési só, stabilizátorok (difoszfátok, zsírsavak mono- és digliceridjei), fűszerek (őrölt mustármagot tartalmaz), ízfokozó (nátrium-glutamát), antioxidáns (nátrium-eritroaszkorbát), aroma, tartósítószer (nátrium-nitrit). A termék szójafehérjét tartalmaz!
mustár
Energia: 1004kJ/242kcal; Zsír: 20g, amelyből telített zsírsavak: 9,0g; Szénhidrát: <0,5g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 15g; Só: 2,2g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21