FELVÁGOTTAK, SZALONNÁK, MÁJASOK


Füstölt kolozsvári szalonna
kb. 0,3 kg vákuumcsomagolt, kb. 4,2 kg lédig
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, lédig 42 nap, vákuumcsomagolt 50 nap
sertés csontnélküli bőrös császárszalonna (97%), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek (trifoszfátok, polifoszfátok), dextróz, antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószer (nátrium-nitrit)
-
Energia: 1217kJ/294kcal; Zsír: 25g, amelyből telített zsírsavak: 11g; Szénhidrát: <0,5g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 17g; Só: 3,5g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21