Hozzávalók
2-3 fő részére
- 3 db 3 centi vastag disznósajt
- 2 tojás
- 100 g liszt
- 100 g zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
- 1 édeskömény
- 2 szilvaparadicsom
- 8 szelet Pápai füstölt bacon
- 3 újhagyma
- 50 g majonéz
- 2 ek citromlé
- só, bors
Az édesköményt fél centi szeletekre vágjuk és olajjal megkenjük a szeleteket, majd meggrillezük őket mindkét oldalukon, amíg szép aranybarna színük nem lesz. A bacont a grillen ropogósra sütjük és a saláta többi hozzávalójával összekeverjük. A disznósajtot 2-3 centis szeletekre vágjuk, majd a szokásos módon, a liszt-tojás-zsemlemorzsa szentháromság segítségével bepanírozzuk, és bő olajban kisütjük, azaz kirántjuk a drágaságokat.