Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk, azaz összekeverjük és várunk kb. 10 percet hogy „habos állagot vegyen fel”.
A lisztet, sót összekeverjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, a tojásokat és a felfutatott élesztőt. Összekeverjük és kb. 10-15 percig dagasztjuk, majd lefedjük és meleg, huzatmentes helyen 1 óráig hagyjuk kelni.
Ha megkelt kb. 130 g-os darabokra vágjuk a tésztát és gombócokat formázunk belőlük. A kész gombócokat tepsibe tesszük és enyhén nedves konyharuhával letakarva 30 percig hagyjuk tovább kelni.
A bucik tetejét megkenjük felvert tojással és irány a 180 fokra előmelegített sütő, amelybe alulra teszünk egy laposabb edényt, vízzel.
- 180 fokon 4 percig sütjük
- majd felvesszük a hőt 220 fokra és még 6-8 percig sütjük.
A pak choit leveleire szedjük és felszeleteljük és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, majonézt, az ecetet, a barnacukrot, majd alaposan elkeverjük és sózzuk és borsozzuk. Hagyjuk állni, mert akkor igazán jó,
ha az ízek összeérnek. A húspogácsákat közepes direkt hő felett mindkét oldalukon nagyjából 2-3 perc alatt készresütjük. A végén rádobjuk a sajtot és a grill tetejét lezárva még 2 percig sütjük az indirekt részen,
hogy a sajt kellemesen ráolvadjon. Öntöttvas lapon a grillen folyamatosan kevergetve, néhány perc alatt elemeire szedjük a 2-3 centis szeletre vágott és „meghámozott” disznósajtot.
A bucikat félbevágjuk és a vágott felükkel lefelé kb. 30 másodperc alatt megpirítjuk őket a grillen. Összeállítjuk a burgereket. A zsemle alsó felére mehet egy salátalevél, majd erre egy szelet húspogácsa,
ennek a tetejére pedig gazdagon a tépett disznósajt. Újra mehet rá egy húspogácsa, amit pedig a colesaw koronáz meg.